Mámor 2021 Online

Mámor 2021 Online

Mámor 2021 HD egy Amerikai sci-fi dráma, melynek 103 percében Greg (Owen Wilson), az életunt irodista keresztül-kasul hajtja át magát az élet hullámain. Feleségével távoli viszonyt tart fenn, lányával alig tudja megőrizni a kapcsolatot, miközben az állása elvesztésével súlyos pofont kap az élettől. Szerencsétlenségének tetőpontja egy bűnügybe való keveredés, ami teljesen megváltoztatja az addigi unalmas életét.

Egy váratlan fordulat azonban még ezt is felülmúlja, amikor találkozik a rejtélyes Isabelle-lel (Salma Hayek), aki nyit egy ajtót a látszat mögötti világba. Ő állítja, hogy minden, amit Greg eddig tapasztalt, pusztán illúzió, és csak ők ketten hordozzák magukban az igazi valóságot. Kezdetben Greg nem tudja, hogyan reagáljon erre az új információra, ám egy titokzatos kő felfedezése után belemerül ebbe az érthetetlen világba.

Greg egyre inkább vonzódik ehhez a különleges, ám misztikus világhoz, főleg miután rájön, hogy a kőnek köszönhetően különleges képességekkel rendelkezik. Isabelle és Greg közötti dinamika egyre mélyül, ahogy felfedezik a kő rejtélyeit, és próbálnak lépést tartani egy olyan valósággal, amit korábban elképzelni sem tudtak. Ez a kő azonban nem csak lehetőségeket rejt, hanem veszélyeket is, és hamarosan mindketten ráébrednek, hogy az álomvilág és a valóság közötti határvonal vékonyabb, mint azt bárki gondolná.

© Filmrajongó. Minden jog fenntartva.
Powered by #