Kis problémával küzdünk a képekkel, de már dolgozunk az új feltöltésen. Hamarosan minden rendben lesz!

Cosmopolis 2012 Online

Cosmopolis 2012 Online

Eric Packer, a 28 éves milliárdos, a Wall Street felhőit szemlélve magabiztos léptekkel járja útját a városban. Az életét látszólagos közöny és felszínes érdektelenség jellemzi, miközben csak a hajvágásra vágyik. Reggelente luxuslimuzinjába ülve elindul, hogy apja régi borbélyához jusson el. Azonban útja tele van váratlan akadályokkal és kihívásokkal, melyek mintha mind megpróbálnák megakadályozni célja elérését.

Az elnök látogatása miatt Manhattan egészét lezárják, utcai zavargások törnek ki, és temetési menetek keresztezik útját. Mindeközben birodalmát a jüan árfolyamának emelkedése fenyegeti összeomlással, és ráadásul egy titokzatos alak az életére tör. Packer azonban makacsul ragaszkodik céljához, mintha csak az elérésére fókuszálna, miközben a város körülötte szinte összeomlik.

Ahogy halad előre az úton, Packer fokozatosan szembesül saját érzelmi és morális krízisével, miközben a városban kialakuló káosz és válság mindinkább tükrözi belső konfliktusait. A váratlan események sodorják előre a történetet, és minden egyes akadály újabb réteget húz le a látszólagosan fényes és gondtalan életéről, felfedve a valódi értékeket és összetettségeket a felhőtlen gazdagság látszólagos világa mögött.

© Filmrajongó. Minden jog fenntartva.
Powered by #