Kis problémával küzdünk a képekkel, de már dolgozunk az új feltöltésen. Hamarosan minden rendben lesz!

Benjamin Button különös élete 2008 Online

Benjamin Button különös élete 2008 Online

Benjamin Button különleges élete 2008 HD amerikai filmdráma, 166 perc, 2008. A történet középpontjában Benjamin Button (Brad Pitt) áll, aki olyan életet él, ami teljesen eltér a megszokottól. Ő az a férfi, aki nyolcvanévesen látja meg a napvilágot New Orleansban, éppen a világháború befejezésének kaotikus időszakában, 1918-ban. Ám ahelyett, hogy az idő múlásával öregedne, ő éppen ellenkezőleg, egyre fiatalabb lesz.

Benjamin életében nem csupán az idő múlása az egyedülálló, hanem az is, hogy egyedülálló szerelmi történet is fonódik köré. Daisy (Cate Blanchett) az, aki az élet legkülönlegesebb pillanataiban kíséri őt. Ám a kettőjük közötti korkülönbség egyre csak nő, ami komoly kihívás elé állítja őket. Benjamin élete során számtalan kalandot él át, utazik a világ számos pontjára, miközben próbálja megtalálni a helyét ebben a különleges életben.

A film megidézi az idő múlásának misztikus és kihívásokkal teli világát, miközben egy különleges ember életét követi nyomon, aki minden korban újra tanul valami értékeset az életről és a szerelemről. Benjamin Button története egy olyan utazás, amely örökre megmarad a nézők szívében, értékes üzenetet hordozva arról, hogy az élet csodálatos rejtélyei és kihívásai mindig érdemesek az átélést.

© Filmrajongó. Minden jog fenntartva.
Powered by #