Kis problémával küzdünk a képekkel, de már dolgozunk az új feltöltésen. Hamarosan minden rendben lesz!

A szabadság hangja 2023 Online

A szabadság hangja 2023 Online

A "Szabadság Hangja" egy megrázó akcióthriller, melyben az amerikai-mexikói határ mentén játszódó valós események elevenednek meg. Tim Ballard, az elszánt szövetségi ügynök, hosszú éveken át küzdött a gyerekkereskedelem és pedofília ellen. A munkája során számos akciót hajtott végre, de a szívét szorongatta az elrabolt gyermekek sorsa, akik közül sokan sosem tértek vissza szeretteikhez. Miután visszavonult, Ballard nem hagyta abba küzdelmét, inkább áttelepült Dél-Amerikába, hogy folytassa a harcot az ártatlanok védelmében.

Az Operation Underground Railroad nevű szervezet segítségével Ballard és csapata rendíthetetlenül folytatta a gyerekek kiszabadítására irányuló küldetésüket. Az évek során ez a csoport több ezer gyermeket mentett meg, és számos emberkereskedőt tartóztatott le, hatalmas csapást mérve e bűnözők hálózatára.

A film középpontjában egy testvérpár nyomába eredő nyomozás áll, mely során Ballard és társai olyan módszereket alkalmaznak, amelyek határesetek közé sorolhatók. A feszült és veszélyes helyzetekben látszólag minden eszköz megengedett, miközben az ügynökök mindent elkövetnek, hogy a gyermekeket biztonságba helyezzék és az elkövetőket felelősségre vonják.

© Filmrajongó. Minden jog fenntartva.
Powered by #